Αρχική Σελίδα

Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd

Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd

Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Delfu
Αριθμός Υπαλλήλων : >680
Ετήσιες πωλήσεις : 50Millions-60Millions
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η Co. ιατρικών συσκευών Delfu Jiangsu, ΕΠΕ (Delfu ιατρικό), είναι καινοτόμος κορυφαίος κινεζικός κατασκευαστής και ο προμηθευτής, συμμετέχει στους ιατρικούς εξοπλισμούς ιατρικών συσκευών έρευνας, κατασκευής, μάρκετινγκ και πωλήσεων, διαγνώσεων προσφορών, ανάλυσης, ελέγχου και θεραπείας για το διαβήτη και τους καρδιακούς ασθενείς. Εστιάζουμε στα προϊόντα της μάνδρας εγχύσεων ινσουλίνης σειράς, των αντλιών ινσουλίνης, των συνεχών συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης, των προσωπικών ασύρματων σε πραγματικό χρόνο οργάνων ελέγχου ECG, κ.λπ. Ειδικά έχουμε κάνει το όνομα της μάνδρας εγχύσεων με την πλήρη σειρά της και το μοναδικό σχέδιο στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής σύριγγας, την αυτόματη μάνδρα, έξυπνη μάνδρα ινσουλίνης, γέμισε εκ των προτέρων τη μάνδρα ινσουλίνης, κρυμμένη βελόνα μάνδρα εγχύσεων HGH, μέταλλο και πλαστική χειρωνακτική μάνδρα εγχύσεων.

Το Delfu ιατρικό φέρνει την επαναστατική τεχνολογία για συνεχές να αναπτυχθεί του, με 20 έτη του παρέχοντας τα ποιοτικά προϊόντα, αξιοπιστία και οι αποδοτικές υπηρεσίες, έχουν αναγνωριστεί και έχουν εμπιστευθεί από τους εσωτερικούς και διεθνείς πελάτες. Καλύπτει περίπου 800.000 περιοχές πατωμάτων συνολικά σε δύο θέσεις κατασκευής με τις προηγμένους εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Κρατάμε 20%~30% με να φέρουμε την πίστωση στη διαχείριση, το προσωπικό και τα προϊόντα μας. 

Το Delfu ιατρικό συνεργάζεται με 5 τοπ-ταξινομώντας πανεπιστήμια της Κίνας, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου του Ναντζίνγκ, του νοτιοανατολικού πανεπιστημίου όσον αφορά την έρευνα προϊόντων και υποστήριξη για τη βιώσιμη ανάπτυξη. τηρούμε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας 6 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και διάφορων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας.

Το Delfu ιατρικό ψάχνει oversea το συνεργάτη ιατρικών συσκευών του φαρμακευτικών κατασκευαστή, των διανομέων, των εμπόρων και των πρακτόρων, το οποίο είναι διαβητικό και καρδιακό προϊόν ασθενών σχετικό. Χαιρετίζουμε επίσης τη συνεργασία και τη λύση OEM/ODM για οποιοδήποτε μοναδικό και ευεργετικό προϊόν.

Το Delfu ιατρικό υποστηρίζει την αποστολή της βελτίωσης της ποιότητας ζωής του διαβήτη και των καρδιακών ασθενών, ασκεί και αντέχει οικονομικά τον απώτατο χρόνο κοινωνικής ευθύνης καθόλου, παρέχει τις ασφαλέστερες, αξιόπιστες, υψηλής απόδοσης ιατρικές συσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές. είμαστε δεσμευμένοι να βοηθήσουμε τους παγκόσμιους πελάτες να αναπτύξουν τις κερδοφόρες σχέσεις από την Κίνα.

 

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 10

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Delfu medical device Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Hyman Chow

Τηλ.:: 0086-18168828053

Φαξ: 86-519-6882-8053

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)